ШАХСНИНГ КАСБИЙ КАРЬЕРАСИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ФАКТОРЛАР МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Холйигитова, Н.Х. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада шахснинг касбий карьерасига таъсир этувчи асосий ижтимоий-психологик, иқтисодий ва таълимий омиллар таҳлил қилинган. Карьера ривожланиши жараёнида шахсий қобилиятлар, оила муҳити, таълим сифати, меҳнат бозоридаги талаб ва таклиф, психологик қўллаб-қувватлаш омиллари муҳим аҳамият касб этиши асослаб берилган.