SANLÍ BILIMLENDIRIWDE OQÍTÍWShÍNÍŃ ORNÍ HÁM WAZÍYPALARÍ - Orazbaeva, G.U. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida o‘qituvchilarning o‘rni va asosiy vazifalari haqida ma’lumotlar berilgan. Zamonaviy ta’limda o‘z o‘rniga ega bo‘lish va mehnat bozorida raqobatbardosh kadrlarni yetishtirish uchun zarur raqamli kompetensiyalarni egallash bo‘yicha tavsiyalar beriladi.
Keywords: raqamlashtirish; raqamli ta’lim; raqamli ta’lim muhitida o‘qituvchining o‘rni; raqamli kompetensiyalar; moderator; o‘qituvchining shaxsiy veb sayti