INKLYUZIV TÁLIMNIŃ INNOVACIALÍQ PARADIGMASÍ: SOCIALLASTÍRÍW, INTEGRACIYALÍQ QATNASÍQLAR HÁM IMKANIYATLARDÍ INSTITUCIONLASTÍRÍW - Bekimbetova, G.R. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada inklyuziv va uyda ta’lim samaradorligini oshirish texnologiyalari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Xususan, imkoniyati cheklangan o‘quvchilarni ta’limga jalb etish bo‘yicha interfaol platformalar va o‘qitish usullari haqida so‘z yuritildi.
Keywords: inklyuziv ta’lim; imkoniyati cheklangan bolalar; ijtimoiy va uslubiy faoliyat; hamkorlik va motivatsiya; platformalar