POLISEMIYA HÁM OMONIMLERDIŃ ULÍWMALÍQ BELGILERI HÁM ÓZGEShELIKLERI - Orazımbetov, A.Q. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada zamonaviy tilshunoslikning til tizimining turli sathlarida polisemiya va omonimiya hodisasiga yondashuvlari ko‘rib chiqiladi.
Keywords: polisemiya; omonimiya; metafora; so‘zning leksik-semantik variantlari; ko‘p ma’nolilik; so‘z yasalishi