YOShLARNI AXLOQIY-ESTETIK TARBIYALAShNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Abdimuratov, J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada yoshlarni axloqiy-estetik tarbiyalashning psixologik omillari milliy mentalitet va ta’limning milliy modeli talablari oʻz-oʻzini tarbiyalash, oʻz-oʻzini nazorat qilish, oʻsmir hayotida ijtimoiy va axloqiy hodisa darajalari koʻrib chiqiladi.
Keywords: axloq; estetika; milliy qadriyat; tarbiya; shaxs; faoliyat; o‘z-o‘zini anglash; qimmatli yoʻnalish; malaka; pedagogika; texnologiya; psixologiya