ATA-ANANÍ QÁDIRLEW – MILLIY QÁDIRIYaT - Pazılov, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ota-ona qadrini bilishga doir muammoli vaziyatlar, shaxsiy kuzatishlar, suhbatlashishlar, olingan ma’lumotlardan talabalar auditoriyasida foydalanib koʻrishlar haqida ma’lumotlar beriladi va ushbu materiallar yoshlarimizni milliy qadriyatlarimizga sodiq boʻlishga undaydi.
Keywords: ota-ona; bola; qadr qimmat; qadriyat; milliy qadriyat; nevara; chevara; tarbiya; qadriga etmaslik