BALALARDA DÓRETIWShILIKTI RAWAJLANDÍRÍWDA M.MONTESSORI METODLARÍNAN PAYDALANÍW - Xudaybergenova, G. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda kreativlikni rivojlantirishda M.Montessori usullaridan foydalanish, Monessoriy maktablarida bolalarga doıstona yondoshuv tamoyillari va sinflari haqida asosiy tushunchalar yoritilgan.
Keywords: ijodkorlik; maktabgacha yosh davri; M.Montessori usuli; kreativlik; erkinlik; originallik; xizmat