MEDIA KONTENT ASOSIDA TALABALAR TARIXIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRIShNING SAMARALI METODLARI - Tolepov, B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada media kontent asosida talabalar tarixiy tafakkurini rivojlantirish jarayonining samaradorligini ta’minlaydigan usullarning kelib chiqish tarixi va ularning didaktik imkoniyatlari yoritiladi.
Keywords: kontent; media kontent; talabalar; tafakkur; tarixiy tafakkur; rivojlantirish; tarixiy tafakkurni rivojlantirish; metod; talabalarning tarixiy tafakkurini rivojlantiruvchi metodlar