4K MODELI JÁRDEMINDE STUDENTLERDIŃ KOLLOBORATIV KOMPETENCIYASÍN RAWAJLANDÍRÍW STRATEGIYALARÍ - Seytjanova, U.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada 4K modeli asosidagi tadqiqotlar tahlil qilinadi. Boʻlajak boshlang'ich ta'lim yoʻnalishi talabalarining kasbiy malakasini oshirishga qaratilgan kolloborativ ta’lim texnologiyalarining ahamiyati va qoʻllanilish usullari yoritiladi. Shuningdek, mavzu boʻyicha ilmiy xulosalar keltiriladi.
Keywords: kolloboratsiya; 4K modeli; kompetensiyaga asoslangan yondashuv; kommunikativ yondashuv; ijodiy yondashuv; tanqidiy fikrlash; individual yondashuv