JASALMA INTELLEKTTEN PAYDALANÍWDA JÚZEGE KELETUǴÍN AYÍRÍM MAShQALALAR - Prenov, B.B.; Atabaeva, B.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada dunyodagi yetakchi oliy ta’lim muassasalarida sun’iy intellektdan foydalanish tajribasi va O‘zbekistonda qo‘llanilayotgan sun’iy intellekt masalalari muhokama qilinadi.
Keywords: sun’iy intellekt; oliy ta’lim; individuallashtirilgan ta’lim; muammolar; texnologik muammolar; ijtimoiy va axloqiy muammolar; pedagogik muammolar; huquqiy muammolar; ta’lim texnologiyalari