KÓP KRITERIYALÍ JANTASÍW TIYKARÍNDA ELEKTRON TÁLIM RESURSLARÍN BAHALAW PROCESIN MODELLESTIRIW - Baymurzaeva, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqola ko'p mezonli yondashuvdan foydalangan holda elektron ta'lim resurslarini baholash jarayonini tahlil qiladi va uni ketma-ketlik diagrammasi orqali modellashtiradi. Taklif etilayotgan baza sifatni tizimli baholash va resurslarni samarali boshqarish uchun uslubiy asos yaratadi.
Keywords: elektron ta'lim; baholash mezonlari; ko'p mezonli yondashuv; jarayon modeli