T.QAYÍPBERGENOV POVESTLERINDE KÓRKEM DETALDÍŃ ESTETIKALÍQ XÍZMETI - Sarsenbaev, Q.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada yozuvchi T.Qayipberganov qissalaridagi badiiy detallarning estetik vazifasi keng o‘rganib chiqilgan.
Keywords: adabiyot; qissa; yozuvchi; badiiy detal; estetika