QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASIDA MAKTABGAChA TA’LIM TIZIMINING TAShKILLAShTIRILIShI VA HUDUDIY JOYLAShUVIDAGI TAFOVUTLAR - Uzakbaev, K.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida maktabgacha ta’lim tizimining tashkillashtirilishi, hududiy joylashuv xususiyatlari ochib berilgan.
Keywords: aholiga xizmat ko‘rsatish; maktabgacha ta’lim; bolalar soni; maktabgacha ta’lim tashkilotlari; xizmat ko‘rsatish radiusi; shaharsozlik normalari va qoidalari