TALABALARNING MUSTAQIL IShLARDA FAOLLIGINI OShIRISh (“OPTIKA” BOʻLIMINI OʻQITISh MISOLIDA) - Bekmuratova, U. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada talabalarning mustaqil ishini tashkil etishni takomillashtirish boʻyicha bir qator tavsiyalar berilgan, talabani yanada puxta tayyorlash, shuningdek, oʻz-oʻzini tarbiyalashning turli shakllari boʻyicha koʻnikmalarni egallash boʻyicha koʻrsatmalar berilgan.
Keywords: talaba; oʻqituvchi; optika; talabalarning mustaqil ishi; ma’ruza; amaliy va laboratoriya ishlari; ijodkorlik; faollik