МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАРГА РИТОРИКАНИ ЎРГАТИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИ - Шамуратова, Х.Қ. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада риторикани ўрганиш жараёнида мактабгача ёшдаги болаларда лингвистик фикрлашни шакллантиради. Риторика, болаларда нафақат билим, оғзаки мулоқот кўникмаларини, балки умумий маданий аҳамиятга эга бўлган нотиқлик идеаллари, диди, муносабати, ғояларини шакллантиради.