ÚZLIKSIZ KÁSIPLIK RAWAJLANDÍRÍW SISTEMASÍNDA KURS TÍŃLAWShÍLARÍNÍŃ KÁSIPLIK HÁM TESTOLOGIYALÍQ KOMPETENTLIGIN JETILISTIRIW USÍLLARÍ - Turmanov, Q.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada uzluksiz kasbiy rivojlanish jarayonida tinglovchilarning kasbiy va testologik kompetentligini rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan. Uzluksiz kasbiy rivojlantirish tizimida o‘qituvchining kasbiy va testologik kompetentligining hozirgi holati va uni rivojlantirish usullari, vositalari va texnologiyalari bo‘yicha ma’lumotlar keltiriladi.
Keywords: uzluksiz kasbiy rivojlanish tizimi; uzluksiz ta’lim; ta’lim sifati; kompetentlik; kasbiy kompetentlik; testologik kompetentlik; testologiya; test topshiriqlari