MEKTEPKE ShEKEMGI BILIMLENDIRIW ShÓLKEMLERINDE BILIM BERIW OYÍNLARI HÁM OLARDIŃ ÁHMIYETI - Tóremuratova, D.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada bolalarning asosiy faoliyat turi boʻlgan oyin haqida, oʻyinning turlari haqida aytib oʻtilgan. Ta’limiy oʻyinlar va xususiyatlari, bolaga rivojlanishidagi oʻrni haqida soʻz etilgan.
Keywords: oʻyinlar; didaktik oʻyin; bilish jarayoni; sensor madaniyat qurish-yasash; syujetli rolli oʻyinlar; ritm; temp