IXTISOSLAShTIRILGAN TA’LIM JARAYONIDA KOGNITIV YONDAShUVNING O‘QUVChILARDAGI IQTIDORNI RIVOJLANTIRISh XUSUSIYATLARI - Pazilov, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ixtisoslashtirilgan ta’lim jarayonida kognitiv yondashuvning o‘quvchilardagi iqtidorni rivojlantirish xususiyatlari va ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: kognitiv ta’lim; kognitiv yondashuv; ixtisoslashtirilgan ta’lim; iqtidor; iste’dod; o‘qituvchi; paradigma; kontekst