Sh.SEYTOV PROZASÍNDAǴÍ KÓRKEMLIK IZLENISLER - Jawlıbaeva, N. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada yozuvchi Sh.Seytovning badiiy mahorati haqida fikr yuritiladi. Xususan, syujet qurishdagi izlanishlari batafsil tahlil qilinadi.
Keywords: proza; mahorat; badiiylik; uslub; povest; sujet; peyzaj; detal