OʻZBEKISTONDA SAKRAL GEOGRAFIYANI RIVOJLANTIRISh ISTIQBOLLARI - Safarov, I.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda sakral geografiyaning rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Sakral obidalarni saqlash va rivojlantirish, turizmni kengaytirish, xalqaro hamkorlikni rivojlantirish masalalari yoritilgan.
Keywords: sakral geografiya; madaniyat; turizm; diniy obidalar; tarixiy yodgorliklar; turizm salohiyati; xalqaro hamkorlik