РАХБАРЛИК УСЛУБЛАРИ - Сапаров, Ш.Б. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ушбу мақолада раҳбар ходимларнинг бошқарув жараёнинда зарур бўлган услубларининг психологик хусусиятлари таҳлил қилинади ва уларни ривожлантириш ва такомиллаштириш бўйича амалий тавсиялар кўриб чиқилади.