I A - TOPAR ELEMENTLERIN OQÍTÍWDA KLASTER METODÍNAN PAYDALANÍW - Aymurzaeva, L.; Aytbaeva, H.; Kudaybergenova, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo darslarida I A guruh elementlarini oʻqitishda Klaster metodidan foydalanib oʻqitish boʻyicha keltirilgan. Dars mashgʻulotlarida bu metod talabalar tomonidan bildirilgan gʻoyalarning majmuasi sifatida koʻrinadi va talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.
Keywords: kriolit; galit; glauber duzı; klaster; petalit