BOShLANGʻICh SINF OʻQUVChILARINING TANQIDIY FIKRLASh KOʻNIKMALARINI ShAKLLANTIRISh - Saburov, D.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Xalq og‘zaki ijodi vositasida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish mavzusi o‘quvchilarning fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishda xalq og‘zaki ijodining ahamiyatini o‘rganadi.
Keywords: tanqidiy fikrlash; oʻquvchilar; ertaklar; xalq og‘zaki ijodi; muommolar yechimi; metodlar; baholash; yaxshilik; yamonlik; ayyorlik