SPORTSHÍLARDÍŃ ULÍWMA HÁM ARNAWLÍ TAYARLÍQLARÍNÍŃ FORMALARÍ - Utepbergenov, A.K.; Bekmurzaev, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada sport mashgʻulotlariga tayyorgarlikning asosiy yoʻnalishlari, jismoniy faoliyat jarayonida organlar, tizimlar va funktsiyalarni takomillashtirish va shu bilan birga uning har qanday faoliyati va tajribasini boyitish haqida soʻz boradi.
Keywords: sport; mashq; texnika; taktika; jismoniy tayorgarlik; yuklama; faktor