“MEDIASAVODXONLIK VA AXBOROT MADANIYATI” FANI O‘QUV MASHG‘ULOTLARINI LOYIHALAB O‘QITISH METODIKASI - Urazimbetov, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada «Mediasavodxonlik va axborot madaniyati» fani o‘quv mashg‘ulotlarini loyihalab o‘qitish metodikasi haqida fikrlar bildirilgan. Shuningdek, ta’lim ma’nosidagi loyihalashtirish o‘qituvchi tomonidan talabaning izlash, uni hal etish bo‘yicha faoliyatni rejalashtirish va tashkillashtirishdan to ommaviy baholashgacha bo‘lgan mustaqil harakat qilishini ta’minlovchi maxsus tashkil etilgan maqsadli faoliyat ekanligi haqida ma’lumotlar bayon etilgan.
Keywords: talaba; o‘qituvchi; loyiha; mediasavodxonlik; axborot madaniyati; ta’lim; faoliyat; mashg‘ulot