ИНФОРМАТИКАНИ ЎҚИТИШДА РАҚАМЛИ ТАЪЛИМ ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МУАММОЛАРИ - Ильясова, З.К. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Рақамли таълим воситаларининг олий таълимда, айниқса, информатика фанини ўқитишда фойдаланилиши кўплаб афзалликларга эга. Бироқ, бу воситаларни самарали жорий қилишда бир неча муаммолар ҳам мавжуд. Ушбу мақолада информатика фанини ўқитишда рақамли таълим воситаларидан фойдаланишда учрайдиган асосий муаммолар таҳлил қилинади.