BOSHLANGʻICH TA’LIMDA “4K” MODELIGA ASOSIDA DARS TASHKIL ETISH USULLARI - Boltayeva, H. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada “4K” modelining ta’lim jarayonida oʻquvchilarning umumiy ta’lim muvaffaqiyatini yaxshilashi va darsning samaradorligini oshirish usullari yoritilgan.
Keywords: kreativlik; tanqidiylik; hamkorlik; muloqot