DASTURLASH TILLARI RESURSLARIDAN FOYDALANIB TALABALARNING MALAKA AMALIYOTI JARAYONLARINI PEDAGOGIK LOYIHALASHTIRISH - Avezov, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada dasturlash tillari va axborot-kommunikatsiya texnologiyalari yordamida talabalarning malaka amaliyot jarayonlarini pedagogik loyihalash masalalari yoritilgan.
Keywords: dasturlash tillari; AKT; zamonaviy ta’lim tizimi; dasturiy ta’minot; ochiq taʼlim resurslari; ta’lim turlari