O.ÁBDIRAXMANOVTÍŃ SATIRALÍQ SHÍǴARMALARÍNDA OBRAZ JASAW SHEBERLIGI - Seytbekov, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada O.Abdurahmonovning satirik asarlarida obraz yaratish mahoratini oʻrganishga alohida eʼtibor qaratilgan. Xususan, obraz va xarakter masalasi yozuvchining hikoyalari asosida tahlil qilingan.
Keywords: yozuvchi; obraz; yumor; janr; adabiy turlar; satira; qissa; epik asar