QARAQALPAQ LIRIKASÍNDA TUTAS KONTEKSTLI METAFORALAR (J.Izbasqanov hám B.Genjemuratov dóretiwshiligi mısalında) - Tilegenova, A.E. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq lirikasidagi kontekstli metaforalar J.Izbasqanov va B.Genjemuratov ijodi misolida tahlil qilindi.
Keywords: lirika; lirik qahramon; badiiy tasvir vositalari; metafora; kontekstli metafora