STUDENTLERDIŃ ORATORLÍQ KOMPETENCIYASÍN RAWAJLANDÍRÍW - Abatova, M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada talaba yoshlarda notiqlik kompetensiyasıni rivojlantirishning ahamiyati va so‘z madaniyatini o‘rganish usullari to‘g‘risida so‘z yuritilgan.
Keywords: notiqlik kompetensiyasi; talabalar; pedagogik mahorat; soʻz madaniyati; notiqlik sanati; fikr ifodalash; muloqot madaniyati; ovoz ustida ishlash; verbal va noverval muloqot; shaxsiy rivojlanish