QORAQALPOGʻISTONDA YANTOQ (ALHAGI) DORIVOR OʻSIMLIGI ZARARKUNANDALARI - Abdullayev, I.I.; Bekbergenova, Z.O.; Jangabaeva, A.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida tabiiy holda o‘sadigan yantoq (Alhagi) dorivor oʻsimligining zararkunandalari tur tarkibi buyicha maʼlumotlar berilgan.
Keywords: dorivor oʻsimliklar; zararkunanda; hasharot