ORGANIKALÍQ TÓGINLERDI LOKAL SALATUǴÍN QURÍLMANÍŃ DISKLI QARÍQ ASHQÍSHTÍŃ TIKKE SALÍSTÍRǴANDA ORNATÍLÍW MÚYESHINIŃ OLARDÍŃ JUMÍS KÓRSETKISHLERINE TÁSIRI - Ibragimov, A.A.; Ramazanov, B.B.; Ramazanov, B.N. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada oʻtkazilgan tadqiqotlar natijalariga koʻra, kam energiya sarflagan holda talab darajasidagi egatni shakillantirish uchun diskli egatochkichlarning harakat yoʻnalishiga nisbatan oʻrnatilish boʻrchagining optimal parametrlarini asoslashdan iborat.
Keywords: laboratoriya qurılması; nazariy tadqiqotlar; agregat; disk; omillar; egat ochgich; oʻrnatiladigan burchak; sinovlar; harakat tezligi; agrotexnik talablar; tadqiqot natijalari