THE IMPORTANCE OF THE ENGLISH IN ENGINEERING - Bozarov, F.; Mamatov, F. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Inglizcha texnik adabiyotlarining aviatsiyadagi ahamiyati, shu jumladan, harbiy uchuvchi tayyorlaydigan oliy harbiy yurtlari talabalariga, harbiy xizmatchilarni yetkazib beruvchi boshqa oliy harbiy yurtlari talabalari, uchuvchilar, muhandislar va tadqiqotchilarga bilimlarni chuqur o‘zlashtirish va texnik qo‘llanmalarni tushunishda yordam berish ta’kidlangan.
Keywords: muhandislik; xizmat ko‘rsatish; aloqa; hujjatlar; hamkorlik; Ingliz tilida ta’lim berish