XIMIYA SABAQLARÍN INTEGRACIYALASQAN OQÍTÍW - Aytbaeva, X.B.; Aymurzaeva, L.G. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada kimyo darslarida kimyoviy elementlarni oʻqitishda pinbord usulidan foydalanib integratsion oʻqitish masalalari keltirilgan. Integrasiyalashgan oʻqitishda talabalarda fanlararo kompetensiya rivojlantiriladi, logik fikrlash hosil boʻladi, va talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.
Keywords: integratsiya; element; pinbord; intelektual; texnologiya