MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISHDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Allambergenova, G. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada mustaqil ta’lim jarayonida bulutli texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, uning pedagogik imkoniyatlari va samaradorligi tahlil qilindi. Shu bilan birga, bulutli texnologiyalar yordamida mustaqil ta’limni tashkil etish usullari, vositalari, afzalliklari va kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari haqida ma’lumotlar berildi.
Keywords: bulutli texnologiyalar; mustaqil ta’lim; ta’lim platformalari; pedagogik samaradorlik; masofaviy ta’lim; ta’lim resurslari; multimediya; informatika; innovatsiya; avtomatik baholash