USTAZ-SHÁKIRT DÁSTÚRLERI - Abdimuratov, P.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ingliz tili oʻqituvchisining ijtimoiy-madaniy kompetentsiyasining dolzarb muammosi va uning ijtimoiy rivojlanishning zamonaviy tendentsiyalariga mos keladigan darajasi va hozirgi kunda pedagogika fanining ilgʻor gʻoyalari koʻrib chiqiladi.
Keywords: axloq; estetika; milliy qadriyat; tarbiya; shaxs; faoliyat; o‘z-o‘zini anglash; qimmatli yoʻnalish; malaka; pedagogika; texnologiya; psixologiya