PEDAGOGIK PROGNOSTIKANING OʻQITUVCHI FAOLIYATIDA TUTGAN OʻRNI HAMDA KOMPONENTLARINI RIVOJLANTIRISH ZARURIYATI - Seytmuratova, T.Q. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada pedagogik prognostikaning oʻqituvchi faoliyatida tutgan oʻrni va komponentlarini rivojlantirish zaruriyati haqida soz yuritiladi.
Keywords: prognoz; pedagogik prognoztika; pedagogik prognoztik komponentlik; zamonaviy pedagogika; pedagogik texnologiyalar