ART PEDAGOGIKA ZAMONAVIY TA’LIM-TARBIYANING INTEGRATIV OMILI - Haydarov, X.H. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida Art pedagogik yondashuv ahamiyati va mazmuni bayon etilgan.
Keywords: Art pedagogika; mazmun-mohiyati; maqsadi; vazifalari; artterapiya; artterapevtik pedagogika; esteto pedagogika; korreksion; katarsis; regulyativ