RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANGAN HOLDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Baltabaev, J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada raqamli taʼlim muhiti va axborot texnologiyalari yordamida taʼlim sifatini oshirish imkoniyatlari va foydalanish usullari tahlil qilindi. Shu bilan birga, bu texnologiyalarning taʼlimdagi oʻrni, afzalliklari va kelajakdagi rivojlanish yoʻnalishlari haqida maʼlumotlar berildi.
Keywords: interaktiv vositalar; elektron ta’lim; informatika; innovatsiya; raqamlashtirish; chat platformalari; multimediya; avtomatik baholash; onlayn platforma