BASLAWÍSH KLASS OQÍWShÍLARÍNÍŃ KRITIKALÍQ PIKIRLEWIN RAWAJLANDÍRÍWDÍŃ TIYKARǴI FORMALARÍ - Babasheva, G.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarida tanqidiy fikrlashni rivojlantirishning asosiy shakllari ko'rib chiqiladi.
Keywords: tanqidiy fikrlash; qiziquvchanlik; chidamlilik; mashqlar; mustaqil fikrlash; fikrlash kengligi; fikrlash chuqurligi; juftlik bilan ishlash; oʻrganishning emotsionalligi; diqqat barqarorligi