ISAJON SULTONNING “ALISHER NAVOIY” ROMANIDA SUJET VA BADIIY USLUB - Ergashev, M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada taniqli yozuvchi Isajon Sultonning “Alisher Navoiy” romanida Sujet va badiiy uslub haqida so‘z yuritiladi. Asarda sujet va uning qurulishida yozuvchi uslubining o‘ziga xosligi tadqiq etiladi. Shuningdek, mazkur hodisalar ilmiy-nazariy tahlillar natijasi umumlashtiriladi.
Keywords: sujet; ekspozitsiya; obraz; uslub; dumli yulduz; sahro