SURXON VOHASI LO‘LILARINING XO‘JALIK FAOLIYATLARI - Ro‘ziyeva, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bugungi kunda Surxon vohasi loʻlilarining xoʻjalik faoliyatini oʻrganish etnografiya fani oldida turgan muhim vazifalardan hisoblanadi. Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida yashovchi loʻlilarning xoʻjalik faoliyati, kasb-hunarga munosabati tadqiq etilgan.
Keywords: Surxon vohasi; etnik jarayonlar; lo‘li; xo‘jalik faoliyati; folbin; hunarmandchilik; savdo-sotiq