EKONOMIKALÍQ PÁNLERDI OQÍTÍWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍWDÍŃ ÓZGESHELIGI (Ulıwma orta bilim beriw mektepleri mısalında) - Tolepov, E.T. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada iqtisod darslarida qoʻllanilishi mumkin boʻlgan interfaol usullar muhokama qilinadi. Interfaol usul oʻquv jarayonida oʻquvchilar va oʻqituvchi oʻrtasidagi faollikni oshirish orqali oʻquvchilarning bilimlarni oʻzlashtirishini kuchaytirish, shaxsiy fazilatlarni rivojlantirishga xizmat qiladi.
Keywords: iqtisod; metod; interaktiv; bilim; malaka; tajriba; pedagogik texnologiya; natija