BASLAWÍSH KLASS OQÍTÍWSHÍLARÍN TAYARLAWDA KREDIT MODUL SISTEMASÍNDA ÓZ BETINSHE JUMÍS TÚRLERIN SHÓLKEMLESTIRIW METODIKASÍ - Kazakbayeva, N.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqola boshlangʻich sinf oʻqituvchilarini tayyorlashda kredit-modul tizimida mustaqil ishlarni tashkil etishga qaratilgan. Unda kredit-modul tizimida an’anaviy shakldagi mustaqil ishlarni tashkil etish metodikasi taklif etilgan.
Keywords: mustaqil ish; kredit modul; oʻquv yuklamasi; kollokvium; keys-stady; glossariy; publitsistik bayonot; portfolio; esse; ECTS; loyiha