TUTLÍǴÍWDÍ KORREKSIYALAWDA ARNAWLÍ USÍLLAR HÁM LOGOPEDIYALÍQ OYÍNLAR - Tajimuratov, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada duduqlanish nutq kamchiligini korreksiyalashda qoʻllaniladigan maxsus usullar berilgan. Bolalar bilan mashgʻulotlarni tashkil qilishda asosan oʻyinlardan foydalanish samarali natija beradi. Shuni hisobga olib duduqlanishni korreksiyalashda logopedik oʻyinlarni misollar bilan keltirilgan.
Keywords: duduqlanish; korreksiya; logoped; maxsus usullar; logopedik oʻyinlar; mustaqil nutq