МУСОБАҚА ФОАЛИЯТИ ДАВРИДА ЮҚОРИ МАЛАКАЛИ СПОРТЧИЛАР НАТИЖАЛАРИНИНГ ЎСИШ САМАРАДОРЛИГИ ТАҲЛИЛИ - Калжанов, П.; Калжанов, Р. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси волейбол ўйинчиларининг охирги 10 йилликдаги мусобақаларда кўрсатган натижалари статистик анализ қилинган ва спортчилар натижаларининг камчилик ва устун тарафлари буйича хулосалар келтирилган.