PUBLICISTIKADA AVTOR POZICIYASÍ - Tureshova, S.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada publisistik asarlarda muallifning badiiy mahorati, uslubi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, mavzu mohiyati va gʻoyalari misollar yordamida tahlil qilingan.
Keywords: publisistika; stil; asar; til; janr; reportaj; dialog