QARAQALPAQ XALÍQ QOSÍQLARÍNDA «BAWÍR» KONCEPTINIŃ LINGVOMÁDENIY ANALIZI - Qayıpnazarova, U. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq xalqi loikalarida “bawır” tushunchasi o‘rganilib, qoraqalpoq xalqining oddiy urf-odatlaridagi somatik frazeologiya va somatizmlar ochib berilgan.
Keywords: somatizm; frazeologik birlik; tushuncha; an’ana