KONSTITUTSIYA-DEMOKRATIYALIQ RAWAJLANIWDIN TIYKARI - Seytnazarov, S.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada konstitutsiyamizda takidlab oʻtilgan inson huquq va erkinliklari, demokratik islohotlar, iqtisodiyotni modernizatsiya qilish, ijtimoiy o‘zgarishlar xususida fikr yurutilgan. Xususan millatlararo tinchlik va totuvlikni mustahkamlash, tarixiy-madaniy an’analarni yanada rivojlantirish masalalari takidlab oʻtilgan.
Keywords: konstitutsiya; reforma; modernizaciya; demokratiya; idealogiya; tolerantlik